top of page

Wie zijn wij

Rijnaarts Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is ontstaan in 1979 en opgericht door Hans Rijnaarts (+). Hans heeft sindsdien hard gewerkt en met volle aandacht en passie een bedrijf opgebouwd wat staat voor service & kwaliteit en het nakomen van afspraken. Hierdoor is er een klantenkring ontstaan varierend van particulieren tot grote pretparken. Onder de rook van Rotterdam kan het dan ook niet anders dan dat wij dagelijks en onder het motto  "niet lullen maar poetsen" een schone omgeving creeren voor u, uw gasten, werknemers of bewoners.

In 2017 is Hans Rijnaarts, vakman en Rotterdammert in hart en nieren, na een hevige maar ongelijke strijd, helaas overleden. Hans sprak vol trots en passie over het bedrijf "Rijnaarts" en haar klanten. Daarom heeft hij zijn zoon Robin, gevraagd het bedrijf over te nemen om zo zijn passie voor het vak voort te zetten en de afspraken met zijn klanten na te kunnen blijven komen. Want zo was Hans. Man om man, woord om woord. 

Sinds juni is Robin directeur/eigenaar en iedere dag voordat de zon opkomt net als Hans zelf actief en nauw betrokken bij het werk. 

Voor diegene die Hans hebben gekend ;

Door hier te klikken   komt u op een speciale pagina ter nagedachtenis aan hem en de mogelijkheid om te reageren op zijn overlijden.

Robin - Eindbaas 
rrijnaarts.com

Als kleine jongen weet ik mij nog goed te herinneren dat onze vader voor dag en dauw al vertrokken was. Vaak nog voordat wij naar school gingen. Onderweg naar weer een nieuwe opdracht of een joekel van een pand. Soms mocht ik mee en zag ik mijn vader op die grote bruine ladder hoog boven alles uit, zijn werk doen alsof niets anders op dat moment nog bestond. Die passie en die energie is mij altijd bijgebleven en probeer ik ook uit te stralen naar mijn kinderen zoals pa dat bij ons thuis deed.

 

Vlak voor zijn overlijden heeft mijn vader mij een spiksplinter nieuwe bruin houten ladder kado gedaan. Een mooi symbool wat mij bijzonder dierbaar is en iedere dag, wanneer ik weer omhoog klim, een trots gevoel geeft! 

bottom of page