top of page

Bedrijven

"Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel? Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen."

GLASBEWASSING

Uw glas zowel binnen en buiten is meer dan alleen een transparante afscheiding tussen buiten en binnen. Schoon glas draagt bij aan een professionele uitstraling en een prettige werkomgeving. Maar uw glas en kozijnen goed wassen is een vak. Een professionele behandeling draagt daarnaast ook bij aan de levensduur en een verlaagde onderhoudsfrequentie van bijvoorbeeld het schilderwerk.

 

Meer dan 25 jaar ervaring!

Rijnaarts is al sinds 1976 verantwoordelijk voor het bewassen van de meest uiteenlopende projecten en objecten. Niet voor niets hebben wij al meerdere klantrelaties die als sinds de oprichting bestaan. Vakwerk, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of wij nu bij u binnen aan het werk zijn in uw kantoor of (bedrijfs)woning of aan de buitengevel. H.Rijnaarts levert vakwerk en zorgt voor een schone en frisse uitstraling van uw glaswerk.

 

Schoonmaak

Uw pand moet schoon opgeleverd worden na verbouwing of voor de nieuwe huurder? Geen probleem. Met ervaring in de bouw, civiele en bedrijfssector biedt Rijnaarts altijd een passende oplossing en leveren wij uw pand als nieuw op.

Zonnepanelen

Ook zonnepanelen maken wij schoon. Zo behoudt u een optimaal rendement.

Rijnaarts glazenwasserij en schooonmaakbedrijf, rijnaarts spijkenisse, glazenwasser, duinrell, schoonmaakbedrijf, hans rijnaarts , robin rijnaarts , specialistische schoonmaak, schoonmaakbedrijf pretpark , schoonmaakbedrijf kantoorpanden
Rijnaarts glazenwasserij en schooonmaakbedrijf, rijnaarts spijkenisse, glazenwasser, duinrell, schoonmaakbedrijf, hans rijnaarts , robin rijnaarts , specialistische schoonmaak, schoonmaakbedrijf pretpark
bottom of page