top of page

Particulieren

KOOPHUIS / HUURHUIS

 

Uw huis is een kostbaar bezit en vergt bijna dagelijks onderhoud. Schone ramen zorgen voor licht in huis, geven een frisse uitstraling en het schoonhouden van uw kozijnen zorgt dat u minder vaak de schilder langs moet laten komen. 

Van binnen en van buiten

Werken op hoogte is niet van iedereen een hobby. Maar soms is het ook niet meer haalbaar om zelf de ramen van binnen en van buiten goed schoon te houden. Geen probleem! Wij doen de ramen van meer dan 500 particulieren waarvan er ruim 300 de ramen ook aan de binnenzijde door ons laten doen.

 

VVE

Diverse appartementencomplexen overhandigen via de VVE hun sleutel zodat wij, terwijl u werkt, uw raamwerk binnen en buiten weer fris achterlaten. Zo komt u thuis in een heerlijk licht huis met glashelder raamwerk en schone kozijnen.

Zonnepanelen

Ook zonnepanelen maken wij schoon. Zo behoudt u een optimaal rendement.

"Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel? Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen."

Rijnaarts glazenwasserij en schoonmaakbedrijf, rijnaarts spijkenisse, glazenwasser, duinrell, schoonmaakbedrijf, hans rijnaarts , robin rijnaarts , specialistische schoonmaak, schoonmaakbedrijf pretpark
bottom of page